TEAM BUILDING PAINTBALL TABARA DE SUPRAVIETUIRE
Equipments

Markers
Paintballs
Loaders
Co2 Systems
Masks
TEAM BUILDING PAINTBALL TABARA DE SUPRAVIETUIRE
Acccesories

Echipamente


Cutite


OutdoorNight vision


Militare

Vanatoare

Airsoft


PAINTBALL

SURVIVAL

Sport
Director Web
Director Web
Director web
director web
Director web si director firme luxdesign28
TRAFIC TRIPUL - Directo Web
Director web romanesc cu inscriere gratuita
Paintball Mania Team Building Top66 Statistici
GOOGLE
Top25.ro

RECENT

TEAM BUILDING
TEAM BUILDING
TEAM BULDING
ETAPA PAINTBALL

PROIECTE

CUPA PRESEI
TEAM BUILDING
TEAM BUILDING PAINTBALL TABARA DE SUPRAVIETUIRE
TEAM BULDING

Frica este mai puternica decat violenta avand un impact devastator atat in viata personala cat si in viata profesionala a individului. Sunt persoane puse in functii de conducere care apeleaza la violenta verbala. Prin amenintari verbale si atacuri la persoana agajatilor, acestia mentin un climat de frica in organizatiile lor prin care reusesc, intr-o anumita masura, sa-si controleze oamenii. Acest tip de management este unul primitiv si demult depasit, lipsit de eficienta pe termen lung distrugand orice fel de legatura intre angajat si organizatie.
Angajatii sunt descurajati sa fie creativi, sa ia initiativa in rezolvarea diferitelor situatii de frica sa nu greseasca. Nu au incredere in colegii lor de frica sa nu fie tradati. In astfel de organizatii conceptul de echipa sau de munca in echipa lipseste cu desavarsire.
Organizatiile care apeleaza la consultanta organizationala pentru omogenizarea si eficientizarea echipelor sunt constiente de eficienta muncii in echipa care aduce mari satisfactii profesionale, persoanelor care formeaza echipa dar si un profit mai mare pentru organizatie.

Cateva date statistice in favoarea programelor de team building:
- in proportie de 80%, satisfacerea clientilor se datoreaza activitatii angajatilor cu adevarat dedicati organizatiei.
- mai putin de 20% din angajati lucreaza la potentialul maxim si 75% din acestia considera ca ar putea fi mai eficienti in munca lor.
Team building-ul face parte dintr-un proces mai amplu de interventie specializata la nivelul individului sau echipelor dintr-o organizatie. Dupa ce se face evaluarea organizatiei prin chestionare si interviuri la nivelul fiecarui post, se stabileste diagnosticul general al organizatie si doar apoi se propune un plan de interventie care poate cuprinde si activitatile de team building.

Eficienta unui team building depinde in cea mai mare parte de experienta si expertiza consultantului care monitorizeaza team building-ul.
Un consultant bun stie cum sa mobilizeze fiecare membru al echipei, sa stabileasca rolurile, responsabilitatile si obiectivele echipei pentru ca fiecare membru sa functioneze la potentialul maxim.
Paintball-ul este un sport folosit cu success de catre consultantii in team building pentru dezvoltarea individuala si eficientizarea echipelor.
Echipele vor juca paintball conform unor scenarii stabilite, vor concepe strategii de supravietuire si eliminare a adversarului. Dincolo de suspans, spectaculozitate, descarcare de adrenalina si distractie, in functie de obiectivele de training, paintball-ul ofera sansa dezvoltarii si exersarii unor variate abilitati.

- Dezvoltarea spiritului combativ, competitiv, de invingator;
- Dezvoltarea gandirii strategice, stimularea creativitatii in gasirea solutiilor;
- Exersarea actiunii independente si ca parte a unei echipe;
- Constientizarea importantei fiecarui membru din echipa;
- Cresterea increderii in coechipieri si consolidarea sinergiei grupului.

Paintball Mania va pune la dispozitie consultanta organizationala specializata pentru realizarea unui team building de maxima eficienta pentru organizatia dumneavoastra.

DE CE ESTE TEAM BUILDING-UL ATAT DE IMPORTANT?

Cred ca veti fi de acord cand spun ca nimeni nu face team building DOAR pentru a crea un mediu armonios de lucru. La urma urmei, o ''gasca de prieteni'' nu este mai eficienta decat o echipa bine consolidata. Scopul acestor programe de team building este de a INTEGRA talentul, abilitatile si creativitatea membrilor grupului. Se sconteaza astfel, ca atingerea obiectivelor comune ale echipei se va face prin interactiunea punctelor forte ale membrilor.

Aceasta nevoie a aparut si ca urmare a unor fenomene ce se manifesta pregnant in mediul de afaceri contemporan:
1. Natura sarcinilor - activitatile companiilor nu se mai bazeaza pe sarcini simple, repetitive, unde indivizii, ci nu echipele, exceleaza. Pentru realitatile existente, echipele sunt proiectate astfel incat sa gestioneze activitatile si procesele complexe, ce necesita generarea de solutii multiple, efort combinat, expertiza in multiple domenii profesionale;

2. Calitatea deciziilor - prin diversitatea personalitatilor membrilor ce o compun, o echipa poate genera mai multe idei decat oricare membru luat separat astfel incat decizia se va lua dintr-un spectru mult mai larg de posibile solutii;

3. Asumarea riscurilor - nu cred ca exista dubii asupra faptului ca echipa genereaza o puternica stare de siguranta in randul membrilor sai. Astfel, afinitatea fata de risc ce caracterizeaza o echipa este mult mai mare decat cea demonstrata de indivizi. Prin urmare, companiile, nevoite sa fructifice oportunitatile ce apar pe piata, mizeaza pe comportament de echipa in detrimentul supra-responsabilizarii indivizilor;

4. Motivarea - n-am intalnit nici o firma care, macar la nivel declarativ, sa nu promoveze o politica de ''motivarea angajatilor''. In acest sens, este bine stiut faptul ca un mediu socio-profesional armonios reprezinta un factor motivational puternic pentru majoritatea oamenilor. Asadar, existenta echipei influenteaza intr-un mod pozitiv moralul indivizilor ce-o compun, determinandu-i sa performeze mai eficient;

5. Nevoia de dezvoltare/invatare - avand in vedere ca in fiecare echipa se manifesta o concurenta benefica intre membrii acesteia  este de asteptat ca fiecare membru sa urmareasca dezvoltarea personala.

De asemenea comunicarea, absolut necesara la nivelul echipei, creste posibilitatile de transfer de cunostinte intre membrii ei, astfel incat acestia invata atat din exteriorul cat si din interiorul echipei.
O alta componenta a team building-ului este reprezentata de activitati care se bazeaza pe ingeniozitatea si puterea de decizie rapida, de coordonarea si stabilirea prioritatilor in organizarea rezolvarii unor teme inedite.

TEAM BUILDING PAINTBALL TABARA DE SUPRAVIETUIRE
TEAM BUILDING PAINTBALL TABARA DE SUPRAVIETUIRE
TEAM BUILDING PAINTBALL TABARA DE SUPRAVIETUIRE
TEAM BUILDING PAINTBALL TABARA DE SUPRAVIETUIRE
TEAM BUILDING PAINTBALL SUPRAVIETUIRE